Installatie 
en kwaliteit

Elke stap inzichtelijk 

Via een online dashboard voor uw project krijgt uw projectleider 24/7 inzage. U kunt de kerngetallen en de voortgang van uw project altijd in realtime bekijken.

Neem contact op

Veilig en goed installeren

Sunergetic bedient uw woningcorporatie met een compleet programma voor uw project. Hierin zijn alle benodigde facetten samengebracht, afgestemd op uw beleidskeuzes. 

Onze projectleider is uw vaste aanspreekpunt. Hij/zij zorgt dat de gestelde doelen worden behaald en de kwaliteit geborgd is. 

Om zaken eenvoudig te houden en de werkzaamheden goed te organiseren, spreken wij graag van tevoren het volledige proces met u door. 

Zowel tijdens de voorbereiding als bij de uitvoer zorgt de projectleider dat de regels en de afgesproken processen worden nageleefd door alle betrokkenen. 

Van planning tot monitoring

Wanneer een bewoner akkoord gaat met ons maatwerkadvies, gaan wij aan de slag met de voorbereiding van de installatie. 

De materialen worden besteld en de installatie wordt ingepland. We controleren nogmaals of de monteurs met hun standaard materialen veilig kunnen werken. Indien nodig zorgen wij voor extra materiaal om 100% veilig te kunnen werken.

Onze installateurs werken volgens NEN 1010 en 3140. Daarnaast volgen zij de geldende wet- en regelgeving voor werken op hoogte. 


1

Inplannen installaties

Een goede werkvoorbereiding en een efficiënte distributie van de benodigde materialen staan centraal bij een succesvolle installatie. De planning, de communicatie met uw bewoners en de opleveringen verlopen effectief via onze planner. 

De planner werkt dagelijks samen met onze installateurs en houdt het totaaloverzicht van elk team. 

Als er iets uitloopt of moet worden uitgesteld, dan wordt de nieuwe planning centraal gecommuniceerd aan zowel u, uw bewoner als onze montageploeg.

2

Werkzaamheden uitvoeren

Veilig werken, degelijke installatietechniek en nette afwerking staan bij Sunergetic voorop.  

Onze werkvoorbereider instrueert de teams en coördineert per project zowel de AC-werkzaamheden als de DC-werkzaamheden. 

Zowel op het dak als binnen in de woning wordt het werk volgens de gestelde normen opgeleverd. De installatie en de monitoring worden aangesloten, zoals afgestemd. 

3

Installaties digitaal opleveren

Bij elke installatie-afspraak wordt een digitaal opleveringsproces gehanteerd. 

Onze installateurs gebruiken een oplever-tablet waarmee zowel foto's als gegevens van de installatie-afspraak worden vastgelegd. 

Alle gegevens komen in het portaal automatisch op de juiste plaats terecht, zodat de planner en de administratie direct weten wat de status is en wat eventuele vervolgstappen zijn.  

Als woningcorporatie ontvangt u een e-mail met daarin het opleverdocument als bijlage.  

Zo beschikt iedereen over dezelfde gegevens van de installatie: Sunergetic, uw bewoner en u als woningcorporatie.

Grondgebonden & vraaggestuurd

Wilt u als woningcorporatie uw duurzaamheidsambities waarmaken? Wij zijn gespecialiseerd in het toegankelijk maken van duurzame energie voor huurders. 

Met onze producten, diensten en partners hebben wij ruim 4.500 huurwoningen van 14 woningcorporaties voorzien van zonnepanelen.

Maak een afspraak

PVT-zonnepanelen

De Nederlandse woningcorporaties staan aan de vooravond van een grote verbouwing. Een transformatie van de bestaande woningvoorraad. 

Veel gebouwen zijn slecht geïsoleerd en vrijwel allemaal verwarmd door aardgas. Van het gas af betekent dat we gaan isoleren, schone elektriciteit gaan gebruiken en deze ook zelf zullen opwekken. 

PVT-zonnepanelen kunnen als bron voor een warmtepomp worden ingezet, waardoor gasloos verwarmen en elektriciteit opwekken hand in hand gaat. Hiermee benut u elk dakvlak optimaal.

Sunergetic levert u de ervaring, de diensten en de aanpak om straks van de bestaande bouw gebouwen te maken, die we met behulp van hernieuwbare energie verwarmen. 

Maak kennis met Sunergetic