Werken bij 
Sunergetic

Ook carrière maken
in de zonne-energie?

Openstaande vacatures 

Over Sunergetic

Sunergetic is in 2013 opgericht om de energietransitie in Nederland te versnellen. Sindsdien groeit Sunergetic hard! 

Wij werken vanuit Alkmaar met een hecht team van gemotiveerde mensen. Onze monteurs vind je door heel Nederland. Samen maken wij onze klanten blij door steeds weer goed werk te leveren. 

Ons team maakt impact!

Zonnepanelen plaatsen voor grote opdrachtgevers, daar houden we van. Maar we zijn ook breder bezig om vorm te geven aan de transitie van fossiele brandstof naar hernieuwbare energie!

ZelfOpwekken.nl hoort ook bij Sunergetic. Dit is een interactief online platform voor woningeigenaren, die interesse hebben in zonne-energie. We helpen iedereen verder van a tot z.

Reageren op een vacature

Hieronder vind je de openstaande vacatures. 

Heb jij interesse in een carrière bij Sunergetic? Onderaan elke vacaturepagina kun je direct online solliciteren. 

Wil je liever een open sollicitatie sturen? Dan kan natuurlijk ook. Stuur jouw cv én motivatiebrief naar: personeelszaken@sunergetic.nl.

 Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Brenda Dekker via tel: 085 222 00 26.

Bekijk alle vacatures

Zonnepanelen Monteur

32-40 uur per week

Sunergetic B.V. is per direct op zoek naar goede zonnepanelen monteur(s)! We kunnen zowel ervaren als minder ervaren monteurs verder helpen.

Begin jij pas net met monteren? Geen probleem: wij bieden je een programma waarbij in de praktijk leert van ervaren monteurs.

Heb je al veel ervaring en weet jij wat aanpakken betekent? Klik hieronder of neem contact op.

Bekijk de vacature

Projectmedewerker

32-40 uur per week

Als projectmedewerker houd jij ervan om overzicht te creëren, afspraken te maken en goed te plannen. 

Jij bent iemand die zich graag inzet en onze klanten 100% wil ontzorgen. Op die manier ben je cruciaal voor ons succes! 

Zin om de markt voor zonnepanelen te verder te helpen? Dan klinkt het alsof jij klaar bent voor de volgende, mooie stap in jouw carrière!

Bekijk de vacature

Senior financieel medewerker

32-40 uur per week

Ben jij nauwkeurig? En heb je ervaring in een financiële functie? 

Wij zoeken iemand die zich thuis voelt op de financiële afdeling en die er van houdt om samen met verschillende teamleden het overzicht te bewaren in een snelgroeiend bedrijf.

Bekijk deze mooie kans en reageer vandaag nog! En wie weet, wordt jij onze nieuwe topper die uitblinkt in het managen van cijfers, transacties en facturen. 


Bekijk de vacature

Technisch tekenaar PV-Installaties

32-40 uur per week

Heb jij ervaring met 3D ontwerpprogramma's of beschik je over goed ruimtelijk inzicht? Of ben je een gamer en kun jij goed rekenen? 

Als technisch tekenaar assisteer je huiseigenaren bij het technische ontwerp van de zonnestroom installatie. Dit doe je op afstand. Je werkt op een cruciale afdeling binnen ons bedrijf.

Sunergetic heeft alle software in huis om dit goed te doen en een gedetailleerd technisch plan op te stellen. 

Lees deze vacature en ontdek wat wij jou bieden!  

Bekijk de vacature

Media Design - Meewerkstage

32-40 uur per week

Zoek jij een leuke stageplek, die barst van de energie en waar jij kunt meewerken aan creatieve producties? Help ons mee de energietransitie versnellen en geef vorm aan interactieve tools & multimedia! 

Bij Sunergetic ontwikkelen we alles in huis: software, websites, apps, video's, gadgets, print- en social media campagnes. 

Jij loopt stage in Alkmaar en bouwt een portfolio om trots op te zijn en werkt mee van concept, tot design en productie. In ruil krijg je goede begeleiding, een stagevergoeding en maak je kans op een geweldige creatieve carrière.

Bekijk de vacature

Operationeel medewerker

32-40 uur per week

De rol van de operationeel medewerker is cruciaal voor ons succes! Jij zorgt dat dat iedereen de hoge kwaliteit bij elke installatie waarborgt.

Kwaliteit staat bij jou voorop. Als operationeel medewerker ben je de link tussen onze binnen- en buitendienst. Je ondersteunt dagelijks onze installateurs. Je bent praktijkgericht en neemt verantwoordelijkheid over de gang van zaken.

Je begint lekker vroeg en je werkt gestructureerd. Je communiceert helder en zorgt dat iedereen de gemaakte afspraken nakomt.


Bekijk de vacature

Sales consultant

32-40 uur per week

Als adviseur zonnepanelen bij ZelfOpwekken sta jij aan het begin van het sales-proces. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en zorgt dat alle benodigde informatie om een klantgerichte aanbieding te doen duidelijk is en wordt geverifieerd. 

Je bent continu in gesprek en je maakt keuzes helder en makkelijk. Zo voorzie je geïnteresseerden van goed advies. Namens ons geef jij de exacte wensen van de potentiële klant vorm. 

Tijdens gesprekken ga je op zoek naar de klantbehoeften. Je bespreekt ook de mogelijkheden voor het dak. Tevens biedt jij correcte uitleg over zonnepanelen, plaatsing, garanties en verdere processen. Uiteindelijk zorg je voor een goed aanbod op maat en sluit je de gewenste verkoop.

Bekijk de vacature

Meet the team

Bij Sunergetic is het hard werken, maar ook hard ontspannen. We zijn gevestigd in Alkmaar en we hebben een dynamisch team met gezonde ambities. 

We zijn jong, modern en houden van korte lijntjes. Iedereen werkt nauw samen. Van je collega's leer jij de fijne kneepjes van ons vak. Bij Sunergetic mag je veel aanpakken en dus houden wij van echte aanpakkers!

Past dit goed bij jou?

Check ook onze Instagram pagina.

Kijk op onze LinkedIn pagina.

Bekijk onze YouTube video's

Online solliciteren

Als je interesse hebt in een vacature, vragen wij jou online te solliciteren of jouw cv én motivatiebrief op te sturen naar: personeelszaken@sunergetic.nl. Voor vragen kun je ook telefonisch terecht bij Brenda Dekker via tel: 085 222 00 26.

Solliciteer direct online